Телешки естествени обвивки

Previous Next

Телешки естествени обвивки

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Телешкото месо едва ли може да замени свинското в българската кулинарна традиция. Това е и причината повечето термини, които се отнасят до телешкото и приготвянето му, идват от немски, френски, английски и дори испански.

У нас, за разлика от други европейски държави и цяла Северна и Южна Америка, няма стари и установени традиции за отглеждане на телета и крави за месо. Основно се отглеждат с приоритет за мляко и млечни продукти. А домакините свързват телешкото основно с телешко варено и с месарските магазини, в които най-често се намират шол, вайсбрат, телешко с кост и телешко за готвене.

 Въпреки това в последните седем-осем години в България се обособява все по-голяма група на почитателите на телешкото месо. Това води до нуждата от информация за начините му на използване на всички части от тях, както и естествените им обвивки. 

Фирмата предлага следните калибри и видове телешки обвивки:

  •  Tелешки калибровани обвивки 36/38; 38/40; 40/43; 43/46; 46+

 

  •  Телешки чоз

 

  •  Телешки слепи

 

 

 

 

За нас

Демитрейд ЕООД е компания създадена от г-н Костадин Димитров, под чието ръководство вече дълги години успяваме да задоволим нуждите на нашите клиенти с разнообразие и качество на естествени обвивки за колбаси.

© 2016 Demitrade Ltd. All Rights Reserved. Designed By PSK Group

Search